Returret

 

FÅ GRATIS LEVERING PÅ ALLE VORES PRODUKTER VED KØB OVER 799.-


Fragtprisen er incl. moms
Køber du for under 799.00 kr er fragtprisen 40.00 kr.
Køber du for over 799.00 kr er leveringen til dig GRATIS.
LIFETIME returret: Soccerplay.dk sælger kun kvalitets produkter som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret også efter 14 dage. Du kan returnere købte varer i ubegrænset tid efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original emballage - Det kalder vi god service.
Levering
Købte produkter vil under normale omstændigheder blive leveret indenfor 24-48 timer. Vi sender pakker afsted med GLS til pakkeshop, privatadresser eller erhvervsadresser i hele Danmark. Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for ved bestillingen at vælge en anden leveringsadresse (f.eks. din arbejdsplads), hvor du har mulighed for at modtage pakken. Du har også mulighed for at skrive hvor varen må eller kan stilles på din bopæl, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen ved leveringen. Nem afhentning
Det er nu muligt at afhente sin bestilling hos os. Når vi har modtaget dit køb i webshoppen og bestillingen er klar til afhentning, vil du blive kontaktet af vores kundeservice for aftale omkring afhentning.

Kontoradresse og afhentnings adresse af bestillinger/køb
Soccerplay.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark

Mellem 10.00 & 14.00 mandag til fredag.
//]]>