Fodboldmål Pop Up Target 120 x 91cm

399,00DKK

Quickplay Target Pop-Up fodboldmål har et 2-sidet design. Et alm. fodboldmål den ene side og et fodboldmål med targetshot den anden side. Du skal blot vende det en omgang mellem de 2 opsætninger. Fantastisk til både solotræning og fodboldholdstræning

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt - Levering fra kun 39.-
Streetplay emærket
Varenummer (SKU): Quickplay - Pop up - Grøn 4x3 Kategorier: , , , , Tag:

Fodboldmål Pop Up Target 120 x 91cm

Quickplay Target Pop-Up fodboldmål har et 2-sidet design. Et alm. fodboldmål den ene side og et fodboldmål med targetshot den anden side. Du skal blot vende det en omgang mellem de 2 opsætninger. Fantastisk til både solotræning og fodboldholdstræning. Dette robuste pop up fodboldmål er lavet af kvalitetsmaterialer. Ideel til rast fodboldkamp i haven eller til fodboldtræningen i klubben. Målet er holdbar til både børn og voksne. Den første opsætning tager mindre end 5 minutter, derefter fungerer målet med det samme, som et pop-up mål. Let-twist tæt design til hurtig sammenfoldning og opbevaring.
Dette fodboldmål kan pakkes i sin egen bærepose. Fodboldmålet er designet i Storbritannien og USA af fodboldspillere, til fodboldspillere og brugt af spillere, trænere og træningslejre rundt om i verden.

Vægt 3 kg