Forza Tiki Taka Fodbold Træningsring

299,00kr.

Købt idag: 1

Sjovt og effektivt fodboldtræningstilbehør til firkantspil, korte afleveringer og boldkontrol. Træningsringen er fremstillet af en 6mm glasfiberstang med 7cm polyesterbetræk. Bæretaske inkluderet. 

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt - Levering fra kun 39.-
Streetplay emærket

Forza Tiki Taka Fodbold Træningsring

TIKI TAKA RING TIL FIRKANTSPIL – ESSENTIELT UDSTYR TIL BOLDKONTROL OG AFLEVERINGER

Tiki Taka træning har opnået mere popularitet igennem årene i fodbold med fokus på korte afleveringer under pres. Designet til at hjælpe med afleveringsteknik, reaktionsevne og boldkontrol. En hurtig første berøring og aflevering kan være afgørende for at opnå en dyb, defensiv formation. Med denne træningsring, kan alle spillere øve hurtige fødder under trænge possession-spil.

  • Tiki taka træningsringen muliggør possession-spil og firkantspil i et lille område.
  • Velegnet til alle niveauer og aldersgrupper, og kan bruges på alle overflader.
  • Tiki Taki ringen er fremstillet af 6mm fiberglas dækket af et 7cm polyester cover
  • Træningsringen er nem at opbevare og bære da den folder sammen til 75cm og passer ind i den medfølgende opbevaringstaske.

Perfect til trænere der vil maximere tiden på træningsbanen da der ikke kræves tid til at samle den – læg den ned på banen og du har en midlertidig baneafgrænsning. Træningsringen kan bruges til et væld af øvelser som opvarmning, træningsøvelser og stræk.

Træningsringen har lav vedligeholdelse og er holdbar. Ringen er både robust og letvægtig da den er lavet i fiberglas med polyester cover. Super tilbehør til hold der træner regelmæssigt inden for fodbold,

Vægt 3 kg