Freeplay Coppa Fodbold Rebounder

599,00kr.

Købt idag: 3

2 i 1 fodboldrebounder.
Coppa fodbold træner er en super smart fodbold rebounder, som er den perfekte træningspartner hjemme i haven. Mester dine pasninger og sikker dig selv en høj pasningsrate. Rebounderen er designet til at give fodboldspilleren mange repetitioner og derved forbedrer både teknik  og muskelhukommelsen.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Freeplay Coppa Fodbold Rebounder (PL570) Kategori: Tags: ,

Freeplay Coppa Fodbold Rebounder

2 i 1 fodboldrebounder.
Coppa fodbold rebounder system er den perfekte træningspartner hjemme i haven. Rebounderen har et fint tilbagespring af fodbolde, så den ikke ender inde hos naboen.
Mester dine pasninger og sikker dig selv en høj pasningsrate. Fodbold rebounderen er designet til at give fodboldspilleren mange repetitioner og derved forbedrer både teknik  og muskelhukommelsen. Fodbold rebounderen giver den mest autentiske tilbage afleveringsoplevelse. Dette er gældende for både det lille og store net og med dette net, kan du udfordre fodboldspillerne på flere forskellige områder.

  • Der medfølger en transportabel bæretaske, 2 net, ekstra stærk ramme, fleksible stænger og fire pløkker.
  • Fodbold Træner er en patenteret rebounder, som er med til at skabe en bedre træningsoplevelse og kamplignende situationer for fodboldspilleren. Den er samtidig rigtig nem at sætte op. Med en fodboldrebounder får du muligheden for at træne alle de øvelser, der er nødvendige, og som giver fodboldspilleren en bedre teknik og gør denne til en mere komplet boldspiller.

Rebounderen måler:
Stor rebounder: L145 x H125 cm.
Lille rebounder: L145 x H40 cm.

Vægt 9 kg