Freeplay LCD Fodbold Taktiktavle – 35 x 24 cm – Sort

Original price was: 399,00kr..Current price is: 249,00kr..

Denne elektroniske træning og taktikstavle er meget velegnet til at skrive spilstrategier samt taktik, og kan bruges til daglig fodboldundervisning. Freeplay LCD fodboldtavle er fremstillet med den nyeste teknologi og er meget brugt i mange fodboldklubber i hele verden.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

Freeplay LCD Fodbold Taktiktavle – Elektronisk – 35 x 24 cm – Sort

  • Fremragende nyt design: Den innovative LCD fleksible skærm har intet reflekteret lys eller baggrundsbelysning. Denne elektroniske træning og taktiktavle er meget velegnet til at skrive spilstrategier samt taktik, og kan bruges til daglig fodboldundervisning.
  • Bare skriv og slet: Hurtig og øjeblikkelig slet knap med et enkelt tryk som sletter hele overfladen på tavlen. Slet hurtigt og gå videre til næste taktik. 
  • One-Key lås: I modsætning til magnetiske taktiktavler på markedet, behøver du kun at slukke knappen på bagsiden for at låse din taktiske plan som du har lavet, uden at bekymre dig om, at alle planer vil blive slettet ved forkert berøring på pladen.
  • Teknologi: Freeplay LCD fodboldtavle er fremstillet med den nyeste teknologi og er meget brugt i mange fodboldklubber i hele verden. Dette er også den bedste gave til andre. Du kan give den som gave til trænere eller fodboldelskere, eller du kan give den som fødselsdagsgave til dit barn for at dyrke og inspirere dit barns fodboldtalent. Genanvendelig trænertavle, som kan slettes op til 100.000 gange. Du kan skrive igen og igen.
  • Pladen måler: L35 x B24cm
  • Batteritype: CR2025.
Vægt 1 kg