Produkter

Populær børnbold og ungdomsbold i høj kvalitet. Bolden er fremstillet i den officielle størrelse, men vejer 30-40 g mindre end en almindelig bold, så børnene lettere kan udvikle deres spillefærdigheder.
Populær børnbold og ungdomsbold i høj kvalitet. Bolden er fremstillet i den officielle størrelse, men vejer 30-40 g mindre end en almindelig bold, så børnene lettere kan udvikle deres spillefærdigheder.En nyudviklet fodbold med en eksklusiv struktur i overfladen og med Dual Bonded felter - både håndsyet og forseglet med lim for mindre vandoptag. Blæren inden i er en SR-blære med fremragende lufttæthed. Resultatet er en fodbold med både stabilitet, kontrol og et blødere touch end andre bolde i denne serie. Godkendelse: IMS APPROVED (str. 5). Str. 5-4

Select Talento Fodbold str.4

299,00DKK 225,00DKK


 

Nyhed fra Select.
Populær børnbold og ungdomsbold i høj kvalitet. Bolden er fremstillet i den officielle størrelse, men vejer 30-40 g mindre end en almindelig bold, så børnene lettere kan udvikle deres spillefærdigheder.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Ny Talento str.4. Varekategori: . Tag: .
Beskrivelse

Select Talento Fodbold str.4

 • Nyhed fra Select.
  Populær børnbold og ungdomsbold i høj kvalitet.
  Bolden er fremstillet i den officielle størrelse, men vejer 30-40 g mindre end en almindelig bold, så børnene lettere kan udvikle deres spillefærdigheder.
  Lavet af et nyudviklet PU-materiale med struktur i overfladen og foret med skum for et blødt touch.
  Inden i bolden sikrer en patenteret Zero-Wing blære optimal rundhed, og en Double Lock-ventil sørger for højlufttæthed.
  Bolden er håndsyet.
  Str.: 4

Yderligere information
Vægt 1 kg
//]]>