SKLZ JAGGED TIGER Star Kick Solo Fodboldtræner i Neon

139,00DKK

Købt idag: 1

Træn dine færdigheder med selvtræneren fra SKLZ. Holderen passer til fodboldstørrelser 3-4-5.
Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning hjemme i haven, når du vil blive bedre til at skyde, aflevere eller jonglere med fodbolden. Passer til alle fodboldglade fodbolddrenge og piger.

Ikke på lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt - Levering fra kun 39.-
Streetplay emærket
Varenummer (SKU): SC-SKS999-006-01-Neon-Sort Kategorier: , Tag:

Træn dine færdigheder med selvtræneren fra SKLZ. Holderen passer til fodboldstørrelser 3-4-5.
Passer til alle fodbolddrenge og piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning hjemme i haven, når du vil blive bedre til at skyde, aflevere eller jonglere med fodbolden. SKLZ Star-Kick fastgøres på fodboldspilleren med et  mavebælt af velcro.

SKLZ Fodboldtræning

Et effektiv fodbold træningsredskab, der kan være med til, at fodboldspilleren mestre forskellige færdigheder. SKLZ Star-Kick er en af de bedste træningsredskaber på markedet til fodboldtræning, når fodboldspilleren skal træne med mange gentagelser og udvikle fodboldspillerens tekniske egenskaber. Super til brug til træning derhjemme på højere plan. Det bedste ved SKLZ Star-Kick er, at fodboldspilleren ikke skal bruge tid på at hente bolden. Den er ideelt til fodboldtræningen derhjemme i haven, hvor det er muligt for fodboldspilleren at have det sjovt med sin træning. Velkro bæltet kan strammes ind til forskellige typer boldspillere.

Vægt 1 kg