Freeplay Sport Master boldpumpe med slange – Blå

Original price was: 49,00kr..Current price is: 39,00kr..

Freeplay Sport Champion kvalitets boldpumpe med tilhørende nåle og slange. Utrolig hurtig, da den pumper luft både ved ind og udgående pumpning. Freeplay Sport boldpumpe et godt valg for sportsentusiaster, trænere, og alle andre, der har brug for en pålidelig, alsidig og miljøvenlig boldpumpe til deres sportsaktiviteter.
Længde i alt 28 cm med slange.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

Freeplay Sport Master boldpumpe med slange – Blå

Freeplay Sport Champion kvalitets boldpumpe med tilhørende nåle og slange. Utrolig hurtig, da den pumper luft både ved ind og udgående pumpning.
Længde i alt 28 cm med slange.

En Freeplay Sport boldpumpe er et godt valg af flere årsager:

  1. Pålidelighed: Freeplay Sport boldpumper er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed. De er designet til at modstå slid og holde i lang tid.
  2. Fleksibilitet: Disse pumper er normalt designet til at fungere med forskellige typer boldventiler, hvilket gør dem alsidige og egnet til brug med forskellige sportsbolde som fodbold, basketball, volleyball osv.
  3. Praktisk størrelse: Freeplay Sport boldpumper er typisk kompakte og nemme at transportere. Dette gør pumpen ideelle til at have med på rejser, til brug på sportsbegivenheder eller endda til brug derhjemme.
  4. Miljøvenlighed: Da disse pumper ikke kræver batterier eller strøm, er de mere miljøvenlige sammenlignet med elektriske pumper. Dette reducerer behovet for at købe og bortskaffe batterier, hvilket mindsker miljømæssig påvirkning.

Samlet set er en Freeplay Sport boldpumpe et godt valg for sportsentusiaster, trænere, og alle andre, der har brug for en pålidelig, alsidig og miljøvenlig boldpumpe til deres sportsaktiviteter.

Vægt 0,2 kg
Select kvalitets fodboldpumpe med tilhørende slange og nål. Den er lille, men utrolig hurtig, da den pumper luft både ved ind og udgående pumpning. Boldpumpen er udstyret med 15 cm lang ventilslange, som er lavet i nylon.