1 Stk Freeplay Boldstop Net System 3 x 3 meter

899,00kr.

BRUGT TIL FLERE SPORTSGRENE – Freeplay Boldstop net system.
Uanset om man træner hjemme i haven eller ude på fodboldbanen kan det ske, at man misser sine skud og sender bolden i den forkerte retning. Freeplay Sport boldnet stopper bolden i sin forkerte retning og du undgår knuste ruder eller at skulle bruge tid på at hente bolden hos naboen. Brug ikke din tid på at hente bolden, men tiden på at øve skud eller kast med bolden.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

1 Stk Freeplay Boldstop Net System 3 x 3 meter i stål.

BRUGT TIL FLERE SPORTSGRENE.
Freeplay Boldstop net system forhindrer bolde i at lande i nabohaven eller på gaden og ramme omkringstående.
Uanset om man træner hjemme i haven eller ude på fodboldbanen kan det ske, at man misser sine skud og sender bolden i den forkerte retning. Freeplay Sport backstop boldnet stopper bolden i sin forkerte retning og du undgår knuste ruder eller at skulle bruge tid på at hente bolden hos naboen. Brug ikke din tid på at hente bolden, men tiden på at øve skud eller kast med bolden. De vandrette støttestænger på jorden, sikrer at boldstop nettet altid forbliver på sin plads, selvom der fanges et hårdt skud i nettet. Der medfølger pløkker med til stængerne.

BEMÆRK: Boldnettet er velegnet til en lang række sportsgrene som bl.a. fodbold, basketball, tennis, cricket, baseball, amerikansk fodbold og hockey.

Boldstop net for sikkerhed og sjov.
Boldstop nettet er et uundværligt tilbehør til alle fodboldmål eller andet sportsudstyr. Nettet inspirerer såvel boldspillere som haveejere, fordi boldene ikke længere ender i blomsterbedet og de elskede blomster bliver skånet. Derudover opholder børn og bold sig på legestedet i haven.

Produkt info:
Størrelse: 1 stk rammer af 300 x 300 cm.

Farve: Sort.
Materiale: Pulverlakeret stål.
Nem at samle: Ja.
Minimumsalder: Fra 3 år.

Dimensioner:
Højde: 300 cm.

Bredde: 300 cm.
Bredde på fødder: 120 cm.
Diameter på stængerne: 32 mm.
Vægt: 18 kg.

Net:
Materiale net: Polyester.

Diameter på netmasker: 10 cm.

Vægt 18 kg