Fodbold Fodtennisnet Multi Freeplay Sport – 4 meter

499,00kr.

Købt idag: 6

Fodboldtennisnet og badmintonnet i samme model, som er nemt at sætte op for alle. Multinettet kan bruges inde og ude – som volleyballnet, badmintonnet, tennisnet, fodtennisnet eller hvad fantasien ellers kan finde på af sjove lege.   

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

Fodbold Fodtennisnet Multi Freeplay Sport – 4 meter

Fodboldtennisnet og badmintonnet i samme model, som er nemt at sætte op for alle.
Multinettet kan bruges inde og ude – som volleyballnet, badmintonnet, tennisnet, fodtennisnet eller hvad fantasien ellers kan finde på af sjove lege.   

Nettet er monteret på 2 stabile stålben. Systemet kan benyttes på asfalt eller i haven og af boldglade børn og voksne. Systemet måler 4 meter i længden med en rørtykkelse på 3 cm. Nettet har en højde på 85 og 155 cm. Der medfølger praktisk bæretaske for nem transport.

Med det smukke design og de naturlige farver gør at Freeplay multi net passe ind i enhver have. Den robuste stålramme og det stærke net garanterer timevis af sjov. Nettet har et netstramning i bunden af netkanten, for at sikre at nettet forbliver stramt. Det vandrette stålrør i bunden af spillet sikrer en god stabilitet på jorden.

Det er slut med de dage, hvor billige sæt konstant vælter! Også selv om du spiller volleyball, badminton, tennis eller fodtennis.

Generelle egenskaber

2 Højder: 85 cm til fodtennis/ Tennis og 155 cm til badminton/ Volleyball.
Størrelse:
400 x 85/155 cm.

Farve: Sort og hvid.
Materiale: Pulverlakeret stål.
Let at samle: Ja.
Gennemsnitlig samlingstid: (1 personer): 10 minutter.
Bredde: 400 cm.
Vægt: 6 kg.

Vægt 6 kg