Fodbold Rebounder 160 x 160 cm + Fodtennisnet 180 cm

Original price was: 1.225,00kr..Current price is: 1.125,00kr..

Købt idag: 2

Smart og ideelle fodboldsæt træningssæt til haven. Her er hvad du skal bruge, når du træner derhjemme. Køb en fodboldrebounder samt et smart fodtennisnet.

 

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

Fodbold Rebounder 160 x 160 cm + Fodtennisnet 180 cm

Smart og ideelle fodboldsæt. Her er hvad du skal bruge, når du træner derhjemme.

Du får dette:
Footyball Challange Fodtennisnet 1.8 meter
Fodboldtennis nettet kan nemt tages med på stranden, i klubben, i haven, på camping osv. Fodbold magien sker på grund af det lille netsystem. Footyball nettet er et nyt smart fodboldtrænings system, der vil bringe mange timers sjov i haven eller på boldbanen i fodboldklubben.

Få dine fodbold færdigheder i top og spil mod andre med dette sjove Footyball Challange fodboldtennisnet. Footyball fodboldtennisnet kan foldes let sammen og puttes i den medfølgende bæretaske. Dette sæt leveres med et fritstående net i nylon med stænger i pulverlakeret stål.
Footyball sætter speed på dit fodboldspil og giver en sublim fodboldtræning for dig og din makker. Systemet som vil tage Danmark med storm.

Nettet måler:
Længde 180cm.
Højde 45cm.

Og så for du også dette:
Freeplay Elite Pro Fodbold Rebounder 160 x 160 cm
Fodbold rebounder til haven eller fodboldklubben.
Utrolig alsidigt træningsredskab til inde og udendørs brug. Ideelt til børne- og ungdomstræning til fremme af fodboldskills ved sparketeknikker, gribe og kaste – alene eller to skiftevis. Stabilt og kraftig 32mm pulverlakeret stålrørsstel. Rammen måler B160 x H160 x D100 cm og kan justeres i 4 hældninger eller klappes helt sammen og stilles væk efter brug. Nettet monteres på rammen med de medfølgende gummibånd og bold rebounderen er klar til brug.
Bold rebounderen kan også bruges til basketball, håndbold osv.

 

 

Vægt 15 kg