SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

Freeplay FENDER PRO Speed Agility Stænger – 5 stk

Original price was: 499,00kr..Current price is: 375,00kr..

Købt idag: 2

Forbedre dit fodarbejde, hastighed og smidighed med Freeplay FENDER PRO speed agility stænger. Perfekt til fodbold og andre sportsgrene. Disse gule agility stænger er designet til at være bærbare og let at pakke ned i en bæretaske (inkluderet), som er perfekt til transport til og fra træning. Stænger er designet i en neonfarve, så de er let synlige under alle vejrforhold. Alle stænger har kraftig jordspyd med fjeder i galvaniseret stål.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Freeplay Agility Stænger - 5 stk - Gul - Galvaniseret stål spyd Kategorier: , , , , , Tags: ,

Freeplay FENDER PRO Speed Agility Stænger i Taske – 5 stk

Forbedre dit fodarbejde, hastighed og smidighed med Freeplay FENDER PRO speed agility stænger. Perfekt til fodbold og andre sportsgrene. Disse 5 gule agility stænger er designet til at være bærbare og let at pakke ned i en bæretaske (inkluderet), som er perfekt til transport til og fra træningen. Stænger er designet i en gul neonfarve, så de er let synlige under alle vejrforhold. Alle stænger har kraftig jordspyd med fjeder i galvaniseret stål.

  • Agilitystænger i to delt design – 5 stk  x 150 cm stænger med fjeder jordspyd i galvaniseret stål.
  • Høj synlighed og præstationsdesign.
  • Kvalitets bæretaske medfølger.
Vægt 5 kg