Fodbold Rebounder SPOT Kickback 180 x 150 cm – Freeplay Sport

Original price was: 799,00kr..Current price is: 575,00kr..

Købt idag: 2

Træn dine reflekser, hovedstød, tæmninger, førsteberøringer, vendinger, modtagelser og så videre og bliv topscorer i fodboldklubben. Vores Kickback fodbold rebounder giver dig mulighed for at udvikle fodbold færdigheder. Udover at være perfekt til fodboldtræningen kan den også være sjov til diverse havespil.
Rebounderen måler:
Bredde 180 cm.
Højde 150 cm.
Dybde 85 cm.

 

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Freeplay Kickback Fodbold Rebounder 180 x 150 cm Kategorier: , , Tags: ,

Fodbold Rebounder SPOT Kickback 180 x 150 cm – Freeplay Sport

Træn dine reflekser, hovedstød, tæmninger, førsteberøringer, vendinger, modtagelser og så videre og bliv topscorer i fodboldklubben.
Perfekt til både hjemmebrug eller træning i klubben.

Freeplay Kickback fodbold rebounder giver dig mulighed for at udvikle og træne dine tekniske færdigheder. Udover at være perfekt til fodboldtræningen kan den også være sjov til diverse havelege.
Freeplay rebounderen er lidt speciel i forhold til andre reboundere, da denne er lidt blødere i elastikken. Rebounderen “griber” bolden og kaster den tilbage til dig i en blød bue, der gør det nemmere for dig at læse tilbage springet af fodbolden, så du har tid til at planlægge din tæmning.

Let at sætte op, tage ned og tage med på tur.
Freeplay Fodbold rebounderen kan sættes op eller pakkes ned på under 7 minutter. Selv børn kan finde ud af opsætningen af denne Kickback model. Alle stængerne er sat fast med et kliksystem og det gør den meget let at sætte op, og delene bliver ikke væk efter brug. 

Rammen er yderligere robust og fleksibel og går øjeblikkeligt tilbage til den oprindelig form efter dit skud. Rebounderen kommer i en bæretaske, så den er nem at tage med på fodboldbanen, i parken eller i haven.

Vægt 10 kg