SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

Freeplay Rackball boldholder til 5 bolde med opbevaringskurv

Original price was: 495,00kr..Current price is: 449,00kr..

Købt idag: 2

Få styr på alle dine sportsbolde med stil og lethed med denne ball rack stålboldholder fra Freeplay Sport som kan rumme op til 5 bolde. Boldholderen er stabil og let at samle, og den vil hjælpe dig med at organisere alle dine sportsbolde på en praktisk og smart måde. Den er stabilt og nemt at samle. Få styr på alle dine sportsbolde på værelset eller i garagen.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Rackball Boldholder i Stål - 5 bolde - Hvid Kategorier: , , Tags: ,

Freeplay Rackball boldholder til 5 bolde med opbevaringskurv – Hvid

Få styr på dine sportsbolde med stil og lethed med denne boldholder fra Freeplay Sport, som kan rumme op til 5 bolde. Boldholderen er stabil og let at samle, og den vil hjælpe dig med at organisere alle dine sportsbolde på en praktisk og smart måde. 

Denne boldholder er fremstillet i stål materialer og står super stabilt på gulvet, hvilket gør den både praktisk og elegant. Du kan bruge den til basketballs, fodbolde, volleyballs eller andre sportsbolde. Boldholderen er opretstående og fylder ikke meget på værelset eller i garagen.

Uanset om du er en sportsentusiast eller en forælder, der ønsker at hjælpe dine børn med at organisere deres sportsudstyr, vil denne boldholder med opbevaringskurv være en perfekt gaveidé.
Den måler H 116 cm / B 24 cm / D 58 cm, og den vil hjælpe dig med at holde styr på alle dine sportsbolde på en nem og stilfuld måde.

  • Fremstillet af stål materiale, robust boldholder i hvid stål.
  • Den kan rumme op til 5 sportsbolde, som holder dine bolde godt organiseret.
  • Denne opretstående boldholder fylder ikke meget på værelset.
  • Kan bruges til basketball, fodbold, volleybolde og håndbolde.
  • Perfekt gaveide til børn og voksne.
  • Størrelse: H 116 cm / B 24 cm / D 58 cm.
Vægt 2 kg