SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

Freeplay Rebound Wall 120 x 50 cm

Original price was: 1.395,00kr..Current price is: 1.095,00kr..

Dobbelt vinkel rebound XL ballwall. Det unikke design gør det nu muligt at bruge rebound væggen i to separate vinkler. Den ene for et lige skud og den anden til at få bolden op i luften. Rebound wall kan placeres i forskellige vinkler til forskellige boldbaner, så den passer til forskellige træningsøvelser. 

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Sort - Reboundervæg 120 x 50 cm - Stor model Kategorier: , , , , Tags: ,

Freeplay Rebound Wall 120 x 50 cm

  • Holdbar Ballwall B120 cm x H50 cm til fodboldtræning og perfekt til solotræning.
  • Giver forbedret afleveringsnøjagtighed samt boldkontrol.
  • Foldbare vinklede ben og bærehåndtag som gør den nem at transportere. 
  • Rebound ballwall kan placeres i forskellige vinkler til forskellige boldbaner, så den passer til forskellige træningsøvelser. 
  • Størrelse 120 cm bred og 50 cm høj. Pladetykkelse 25 mm.

Dobbelt vinkel rebound ballwall. Det unikke design gør det nu muligt at bruge rebound væggen i to separate vinkler. Den ene for et lige skud og den anden til at få bolden op i luften. Støttearmene låser sikkert på plads og vil ikke foldes indad, medmindre begge udløsermekanismer trykkes på samme tid, hvilket sikrer, at pladen ikke foldes under brug. Folde design for nem opbevaring samt transport. Når rebounderen ikke er i brug, kan det foldes fladt. De to integrerede håndtag gør den nem at bære rundt på.

 

Vægt 14 kg