SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

2 stk Freeplay Scoremore TargetPad til Fodboldmål – Orange

Original price was: 299,00kr..Current price is: 225,00kr..

Købt idag: 2

Placer Freeplay Scoremore TargetPad på hjørnerne af fodboldmål og start den perfekte skudtræning. Den orange målpad i polyester giver iøjnefaldende synlighed til fodboldspilleren for træfsikkerhed. ScoreMore Pad kan nemt og sikkert monteres på enhver målstolpe.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

2 stk Freeplay Scoremore TargetPad til Fodboldmål

 • Hurtig og nem opsætning.
 • Monteres sikkert på enhver målstolpe.
 • Opbygger skud og træfsikkerhed.
 • Fantastisk træningspad for alle aldre.
 • Placer Freeplay Scoremore TargetPad på hjørnerne eller i bunden af fodboldmålet og start den perfekte skudtræning. Den orange målpad i polyester giver iøjnefaldende synlighed til fodboldspilleren for træfsikkerhed. Scoremore TragetPad kan nemt og sikkert monteres på enhver målstolpe i toppen eller i bunden af målet med de brede Omni Tape stropper og robuste målstropper. Holdbare afstivninger syet ind i produktet, giver øjeblikkelig feedback for at vise spillerne, at de fik det perfekte skud.

  Alle kan skyde mod fodboldmålet, men det kræver øvelse at lave det perfekte skud på mål, når det tæller. Træning med Freeplay Scoremore hjælper alle spillere med at fokusere på at placere deres skud i hjørnerne af målet under træning og kamp.
  FANTASTISK TIL ALLE ALDER. Freeplay Scoremore er omhyggeligt designet til at give et træningsredskab, der ville være nyttigt for alle aldre.
  For yngre spillere på et mindre fodboldmål fylder Scoremore targetpad en stor del af målområdet. Efterhånden som spillere udvikler sig, bliver målene større og de samme Scoremore Targetpad fylder mindre af målområdet, hvilket giver spillere på højt niveau, mulighed for at træne for at opnå præcis nøjagtighed.

Vægt 2 kg