SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

Danmarks Euro Cup V24 fodbold Str.5

Original price was: 199,00kr..Current price is: 99,00kr..

Her er den ideelle Danmarks Roligan fodbold i rød og hvid farve fra Freeplay Sport. Spil som en rigtig fodboldfan med denne flotte fodbold i størrelse 4. Fodbolden til leg og gode fodboldstunder i haven eller på fodboldbanen. Lavet med fede detaljer og referencer til det danske flag og Euro Cup. Vi skal ikke hjem, vi skal videre!

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Freeplay str.5 - Danmarks Euro Cup Bold - Ny Kategorier: , , Tags: , ,

Danmarks Euro Cup V24 fodbold Str.5

Her er den ideelle Danmarks Roligan fodbold i rød og hvid farve fra Freeplay Sport. Spil som en rigtig fodboldfan med denne flotte fodbold i størrelse 5. Fodbolden til leg og gode fodboldstunder i haven eller på fodboldbanen. Lavet med fede detaljer og referencer til det danske flag og Euro Cup. Lækker og prisbillig allround fodbold til børn og voksne. Fodbolden er fremstillet i et blødt og lækkert materiale med en blank overflade. Fodbolden passer til alt slags fodboldspil og udendørs spil. Perfekt Danmarks fodbold til en billig pris.

Vægt 0,5 kg