SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

Roligan Klaphat Original – Rød & Hvid

Original price was: 149,00kr..Current price is: 129,00kr..

Købt idag: 6

Klaphat til alle danske fodboldfans.
Køb denne smarte og unikke klaphat og vis du er en rigtig fodboldfan.
Justerbar kliksystem på bagsiden af klaphatten så den passe alle.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma

Roligan Klaphat Original – Rød & Hvid

Køb den originale klaphat fra 1984
Med en original dansk klaphat får du ikke bare en hvilken som helst klaphat. Du får et vaskeægte stykke Roligan historie lige til at sætte på hovedet. Det var den klaphat, der startede det hele, og den klaphat som danske Roligans er kendt for verden over.

Denne kvalitetsklaphat i originalt design er skabt til at følge dig fra landsholdskamp til landsholdskamp. Historie bag giver nemlig en vis pondus som ingen kan ignorere. Desuden er det da sejt at eje en klaphat der er nøjagtig magen til det snart 40 år gamle design fra 1984. Det er altså klaphatten du bare må have på, når du skal heppe på det danske landshold. For de danske spillere skal da støttes på bedste facon.

Klaphatten er en voksen onesize cap, der kan reguleres i størrelsen bagpå. Den regulerbare, originale klaphat er dermed perfekt til ethvert hoved. Ingen anden fodbold klaphat er lige så original og fuld af fodboldånd, som denne første og helt originale klaphat. Det var den, der startede hele Roligan-bevægelsen.

Vægt 1 kg