Freeplay Star Kick Solo Fodboldtræner – Gul Bold

Original price was: 159,00kr..Current price is: 119,00kr..

Træn dine færdigheder med selvtræneren fra Freeplay Sport. Holderen passer til fodbold i størrelserne 4-5. Passer til alle fodbolddrenge og piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning hjemme i haven.

Der følger ikke fodbold med i pakken.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Freeplay - Gul Bold logo Nr.1 Kategorier: , Tag:

Freeplay Kick Solo Fodboldtræner – Gul Bold

Træn dine færdigheder med selvtræneren fra Freeplay Sport. Holderen passer til fodbold i størrelserne 4-5.
Passer til alle fodbolddrenge og piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning hjemme i haven, når du vil blive bedre til at skyde, aflevere eller jonglere med fodbolden. Replay junior fastgøres på fodboldspilleren med et mavebælt af velcro.

Et effektiv fodbold træningsredskab, der kan være med til, at fodboldspilleren mestre forskellige færdigheder. Freeplay Kick Solo Fodboldtræner er en af de bedste træningsredskaber på markedet til fodboldtræning, når fodboldspilleren skal træne med mange gentagelser og udvikle fodboldspillerens tekniske egenskaber. Super til brug til træning derhjemme på højere plan. Det bedste ved Freeplay kick solo træner er, at fodboldspilleren ikke skal bruge tid på at hente bolden. Den er ideelt til fodboldtræningen derhjemme i haven, hvor det er muligt for fodboldspilleren at have det sjovt med sin træning. Velkro bæltet kan strammes ind til forskellige typer boldspillere.

Vægt 0,5 kg