SE HER FØR DU SHOPPER LØS - VI HOLDER FERIELUKKET TIL D.28-7-2024. ALLE BESTILLINGER BLIVER FØRST AFSENDT FRA VORES LAGER EFTER DEN D.28-7-2024.

Select FB Planet Fodbold Str.5

Original price was: 499,00kr..Current price is: 399,00kr..

Verdens nyhed hos Soccerplay.
Select har fokus på bæredygtige tiltag og ønsker at reducere vores produkters miljøpåvirkning. Derfor benytter vi endnu flere genanvendte materialer i vores produktion, og den nye SELECT PLANET str.5 fodbold er seneste skud på stammen.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): Planet (P200) str.5 Kategori: Tag:

Select FB Planet Fodbold Str.5

Verdens nyhed hos Soccerplay.
Select har fokus på bæredygtige tiltag og ønsker at reducere vores produkters miljøpåvirkning. Derfor benytter vi endnu flere genanvendte materialer i vores produktion, og den nye SELECT PLANET fodbold er seneste skud på stammen.

SELECT PLANET fodbolden er fremstillet af genanvendte materialer og til hver bold er der anvendt hele 11 PET-plastikflasker. Flaskerne bliver brugt både til ydermaterialet og til den indvendig eunderforing på bolden.

Derudover er underforingen i bolden lamineret med naturlig latex udvundet fragummitræer, ligesom boldens blære også er fremstillet i naturlig latex.
Alt i alt betyder det, at ca. 60% af bolden er fremstillet ved brug af naturlige og genanvendte materialer.

  • Vores nye fodbold er fremstillet af genanvendte PET-flasker og naturlig latex og dermed er boldens mijøpåvirkning reduceret
  • Kamp- og træningsbold med lang holdbarhed og en overflade med struktur, der gør bolden let at kontrollere – også under våde og fugtige forhold
  • Zero-Wing latexblære giver bolden et livligt opspring og optimal rundhed
  • 32 felters konstruktion sikrer et lige svæv gennem luften
  • Til én PLANET fodbold er anvendt 11 PET-flasker
Vægt 1 kg