Levering af pakker

Vi sender sikkert og nemt pakker i hele Danmark indenfor 1-2 hverdage.

Ved køb af varer for 799.00 kr eller derover, leveres din bestilling HELT gratis.

Du kan bytte dit køb i 365 dage efter købet. Det kalder vi god service.

Soccerplay.dk sælger kun kvalitets produkter som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret også efter 14 dage. Du kan returnere købte varer 365 dage efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original emballage – Det kalder vi god service.

Leveringstid
Købte produkter vil under normale omstændigheder blive leveret indenfor 1-2 arbejdsdage med GLS til Pakkeshop, Privatadresse eller Erhvervsadresse i hele Danmark. Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for ved bestillingen at vælge en anden leveringsadresse (f.eks. din arbejdsplads), hvor du har mulighed for at modtage pakken. Du har også mulighed for at skrive hvor varen må eller kan stilles på din bopæl, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen ved leveringen. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf +45 28962909 eller mail@soccerplay.dk om forventet leveringstid på din bestilling eller andre spørgsmål.

Nem afhentning
Det er nu muligt at afhente sin bestilling hos os. Når vi har modtaget dit køb i webshoppen og bestillingen er klar til afhentning, vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder fra vores kundeservice.

Adresse for afhentning af dit køb
Soccerplay.dk
Hornevej 7
2770 Kastrup
Danmark

Mellem kl. 11.00-14.00 mandag til fredag.

Returvarer skal sendes til
Soccerplay.dk
Hornevej 7
2770 Kastrup
Danmark

Husk at vedlægge din ordrekopi i pakken. 

“Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. “