Levering og returnering af pakker

 

VI HOLDER FERIELUKKET TIL ( D.28-7-2024.) VARER BLIVER FØRST AFSENDT DEREFTER MED GLS HJEM TIL DIG

Køb trygt dine varer hos Soccerplay.dk
Hos os har du nemlig 365 dages fuld returret på alt.

Soccerplay.dk sælger kun kvalitets produkter som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret også efter 14 dage. Du kan returnere købte varer 365 dage efter dit køb, så længe varen leveres retur i ubrugt og original emballage – Det kalder vi god service.

Leveringstid 1-2 hverdage.
Købte produkter vil under normale omstændigheder blive leveret indenfor 1-2 hverdage med GLS til Pakkeshop, privat adresse eller Erhvervs adresse i hele Danmark. Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for ved bestillingen at vælge en anden leverings adresse (f.eks. din arbejdsplads), hvor du har mulighed for at modtage pakken. Du har også mulighed for at skrive hvor varen må eller kan stilles på din bopæl, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen ved leveringen. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf +45 28962909 eller mail@soccerplay.dk om forventet leveringstid på din bestilling eller andre spørgsmål.

Soccerplay.dk
Lageradersse.

Egensevej 23, Port 6
2770 Kastrup
Danmark

Returvarer skal sendes til:
Kontor.
Soccerplay.dk

Kornskyldvej 94
2300 København S
Danmark

Husk at vedlægge din ordrekopi i pakken. 

“Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.