Om Soccerplay.dk

Soccerplay.dk

Hos Soccerplay.dk finder du et stort og bredt udvalg af solide og stærke fodboldmål samt udstyr til haven eller boldklubben. Alle vores fodboldmål og bold rebounder er af høj kvalitet og testet af børn og voksne. Vi er Danmarks førende webshop indenfor fodboldmål og boldudstyr. Vi har specialseret os i salg til private, sportsklubber, skoler, institutioner i hele Danmark.

Guma Gruppen ApS

Soccerplay.dk ejes af Guma Gruppen ApS som driver andre populære webshops indenfor sport og udendørs udstyr. Du kan derfor altid forvente god service, top kvalitet, garanti, hurtig levering samt support på alle hverdage. Du er altid velkommen til at kontakte os på alle hverdage ml. 11.00 – 14.00 på
tlf. +45 28962909 eller mail@soccerplay.dk

Vi satser på høj kundeservice og gode produkter.
Se vores Trustpilot. 

Hvorfor handle udstyr hos Soccerplay.dk
Soccerplay.dk har 5 ★★★★★ på Trustpilot for fremragende service og produkter.
Relateret billede

lager 1 - Soccerplay.dk Hos Soccerplay.dk kan du købe fodboldmål, fodboldrebounder samt andet udstyr til spil i haven eller i fodboldklubben. Køb udstyr online idag.
- Soccerplay.dk Hos Soccerplay.dk kan du købe fodboldmål, fodboldrebounder samt andet udstyr til spil i haven eller i fodboldklubben. Køb udstyr online idag.
lager 3 - Soccerplay.dk Hos Soccerplay.dk kan du købe fodboldmål, fodboldrebounder samt andet udstyr til spil i haven eller i fodboldklubben. Køb udstyr online idag.

Sikker handel hos Soccerplay.dk

Vi er godkendt af E-handelsfonden med e-mærket fordi vi ønsker at vise alle vores kunder, at Soccerplay.dk drives indenfor de lovgivningsmæssige rammer, og at vi er en 100% sikker webbutik, hvor kunderne kan være trygge ved at shoppe. Så køb endelig dit nye fodboldmål og boldudstyr hos Soccerplay.dk.

Bestilling

På Soccerplay.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på tlf +45 28962909 eller mail@soccerplay.dk

Fuld returret og fortrydelsesret også efter 14 dage

Soccerplay.dk sælger kun kvalitets fodboldmål samt udstyr som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld returret på dit køb. Du kan returnere købte varer 365 dage efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original emballage – Det kalder vi rigtig god service.

Leveringtid

Bestillinger bliver leveret fra vores lager indenfor 1-2 arbejdsdage. Vi sender pakker med GLS.

Spar fragten

Det er nu muligt at afhente sin bestilling hos os. Når bestillingen er klar til afhentning, vil du blive kontaktet af vores kundeservice.

Kontor og afhentningsadresse for bestillinger

Soccerplay.dk
Hornevej 7
2770 Kastrup
Danmark

Mellem 11.00 & 14.00 mandag til fredag.

unnamed 1 - Soccerplay.dk Hos Soccerplay.dk kan du købe fodboldmål, fodboldrebounder samt andet udstyr til spil i haven eller i fodboldklubben. Køb udstyr online idag.
e mærket - Soccerplay.dk Hos Soccerplay.dk kan du købe fodboldmål, fodboldrebounder samt andet udstyr til spil i haven eller i fodboldklubben. Køb udstyr online idag.

Fodboldmål udstyr

Køb et rigtigt fodboldmål og spil mod hinanden i haven. Vi sælger kun kvalitets fodboldmål og bold rebounders til den bedste pris på nettet.
Vi har alle fodboldmål og rebounders på lager i Kastrup. Altid hurtig levering samt god kundeservice. Vi glæder os til at sælge dig et fodboldmål til haven idag.

Sikker handel hos Soccerplay.dk

Vi er godkendt af E-handelsfonden med e-mærket fordi vi ønsker at vise alle vores kunder, at Soccerplay.dk drives indenfor de lovgivningsmæssige rammer, og at vi er en 100% sikker webbutik, hvor kunderne kan være trygge ved at shoppe. Så køb endelig dit nye fodboldmål eller udstyr hos Soccerplay.dk