Select Street V23 Fodbold Str 4.5 – Sort

269,00kr.

Bolden har en ydre skal af rå denim, hvilket gør, at bolden kun bliver bedre jo mere slidt og brugt den bliver. LowBounce blære i bolden gør, at den er nemmere at styre på gaden i forhold til en traditionel fodbold. Bolden er i officiel street fodboldstørrelse.

På lager

✅ Gratis fragt v/køb over 799,-
✅ Lynhurtig levering - 1-2 hverdage
✅ Fuld returret - 365 dage
✅ Sikkert køb - Danskejet webshop
✅ Billig fragt med dansk fragtfirma
Varenummer (SKU): 0935961221 - Street - Sort - Grå - V23 Kategori: Tags: ,

Select Street Fodbold 4½ – Sort

Lav finter, driblinger med denne lækre street fodbold fra Select.
Bolden har en ydre skal af rå denim, hvilket gør, at bolden kun bliver bedre jo mere slidt og brugt den bliver. LowBounce blære i bolden gør, at den er nemmere at styre på gaden i forhold til en traditionel fodbold. Bolden er i officiel street fodboldstørrelse .

  • Til alle mulige former for spil og leg.
  • Gadebold fremstillet af et særligt demin materiale, der er ekstra slidstærkt.
  • Bolden har mindre opspring end en traditionel fodbold, så den er nemmere at kontrollere, hvilket gør den perfekt at spille med på gader og i skolegården.
  • Double Lock-ventilen sikrer, at fodbolden er helt lufttæt.
  • Bolden er maskinsyet.
  • Str. 4½
Vægt 0,5 kg
Lav finter, driblinger og smæk bolden i kassen med denne lækre street-fodbold fra Select. Perfekt til spillet på gaden. Til alle mulige former for spil og leg. Gadebold fremstillet af et særligt PU-materiale, der er ekstra slidstærkt. Bolden har mindre opspring end en traditionel fodbold, så den er nemmere at kontrollere, hvilket gør den perfekt at spille med på gader og i skolegården. Double Lock-ventilen sikrer, at fodbolden er helt lufttæt. Bolden er maskinsyet. Str. 4½